εκκενωσεις βοθρων

εκκενωσεις βοθρων τιμες

Εκκενώσεις βόθρων σε όλη την Αθήνα

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις εκκενωσεις βοθρων & μεταφορές πάσης φύσεως λυμάτων. Διαθέτουμε έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό με άριστες γνώσεις και τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά μέσα, ώστε να αναλάβουμε πλήρως και αποτελεσματικά την κάλυψη των αναγκών σας. Καλύπτουμε με σύγχρονο στόλο από βυτιοφόρα σε όλο τον νομό Αττικής.

Αναλαμβάνουμε την εκκένωση του βόθρου σας, γρήγορα, αθόρυβα, άοσμα, καθαρά δείχνοντας σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο. Τα βυτιοφόρα μας είναι εξοπλισμένα με ειδικές αντλίες κενού, οι οποίες εμποδίζουν την διάχυση των δυσάρεστων οσμών κατά την εκκένωση των βόθρου. Προσπαθούμε πάντα να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές.

Αναλαμβάνουμε εκκενωσεις βοθρων από δύσκολα και δυσπρόσιτα μέρη, η άντληση υδάτων από μεγάλα βάθη, η απόφραξη του αποχετευτικούς σας δικτύου, εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Διαθέτουμε στόλο από βυτιοφόρα σε ετοιμότητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής για να φτάνουμε κοντά σας άμεσα σε ταχύτατους χρόνους.

Το κόστος των υπηρεσιών στις προσαρμόζεται ανάλογα με τα κυβικά του δικτύου. Επίσης αναλαμβάνουμε καθαρισμούς και πλύσιμο βόθρων.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αποτελούν εγγύηση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στις εκκενωσεις βοθρων που προσφέρουμε. Η εταιρεία μας διαθέτει μηχανήματα υψηλής άντλησης, ικανά να εκκενώσουν ένα βόθρο σε όποιο ακόμα και σε πολύ βαθιά και δύσκολα σημεία.

Αναλαμβάνουμε: Εκκενώσεις (άδειασμα) βόθρων, Αντλήσεις πάσης φύσεως υδάτων, Αποφράξεις αγωγών και αποχετεύσεων, Καθαρισμό και συντήρηση βιολογικών εγκαταστάσεων, Έλεγχο αγωγών και αποχετεύσεων με ειδική κάμερα, Κοπή ριζών με ειδικά κοπτικά εργαλεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε μέρα του χρόνου. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας 24ώρες το 24ώρο ώστε να σας εξυπηρετούμε άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία για εσάς.

επικοινωνία όλο το 24ώρο