Καλώς ήρθατε στο Blog του Apofraxeis-24wro

Apofraxeis24wroΚαλώς ήρθατε στο Blog του Apofraxeis-24wro! Η εταιρεία Apofraxeis-24wro είναι δίπλα σας 24 ώρες το 24ώρο για κάθε λύση σε αποφράξεις, εκκενώσεις βόθρων, απολυμάνσεις και έκδοση κοινοχρήστων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις αποφράξεις από το 1960 σε όλη την Αττική. Είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στις αποφράξεις και τον καθαρισμό αποχετεύσεων. Διαθέτει εξελιγμένο εξοπλισμό, εξειδικευμένα προϊόντα και εκπαιδευμένο προσωπικό ώστε να παρέχει άρτιες υπηρεσίες σε παντός τύπου αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών. Διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από τους κρατικούς φορείς καθώς και ειδικά προϊόντα καθαρισμού, εγκεκριμένα από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης. Για τις αποφράξεις των αποχετεύσεων και των υδραυλικών σωληνώσεων διατίθεται ειδικός επαγγελματικός εξοπλισμός, με κύριο στόχο την επίλυση του προβλήματος εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Διαθέτει ειδικά εργαλεία υδροβολής, κοπτικά εργαλεία καθαρισμού ριζών δέντρων, που πιθανόν να διαπερνούν τα τοιχώματα των αποχετευτικών  αγωγών, καθώς και ειδική κάμερα για ευκολότερο εντοπισμό του προβλήματος.Το κόστος των υπηρεσιών απόφραξης έχει διαμορφωθεί στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Οι υπηρεσίες απόφραξης διατίθενται εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά. Ειδικά εξοπλισμένα οχήματα  βρίσκονται επί μονίμου βάσεως σε πολλές περιοχές της Αττικής, ώστε να είναι άμεση η εξυπηρέτηση του εκάστοτε πελάτη.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
απολυμανσεις - apofraxeis 24wroΗ Apofraxeis-24wro έχει αναπτύξει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών απολύμανσης που απευθύνονται σε διαφορετικούς τύπους επιχειρήσεων και κατοικιών. Η καταπολέμηση παρασίτων όπως τρωκτικά και έντομα που μπορούν να αποτελέσουν μεγάλο κίνδυνο για επιχειρήσεις αλλά και για κατοικίες. Καλέστε μας για να ενημερωθείτε, για τους τρόπους αντιμετώπισής τους, καθώς και το όφελος από την παροχή των Επαγγελματικών υπηρεσιών μας στις απολυμανσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες.

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ
εκκενωσεις βοθρωνΗ Apofraxeis-24wro δραστηριοποιείται στις εκκενωσεις βοθρων & μεταφορές λυμάτων. Διαθέτουμε έμπειρο  προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά μέσα, ώστε να αναλάβουμε αποτελεσματικά την κάλυψη των αναγκών σας. Καλύπτουμε με σύγχρονο στόλο από βυτιοφόρα σε όλο τον νομό Αττικής. Αναλαμβάνουμε εκκενώσεις βόθρων, γρήγορα, αθόρυβα, άοσμα, καθαρά δείχνοντας σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο. Τα βυτιοφόρα μας είναι εξοπλισμένα με ειδικές αντλίες κενού, οι οποίες εμποδίζουν την διάχυση των δυσάρεστων οσμών κατά την εκκένωση των βόθρου. Προσπαθούμε πάντα να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές.

Εξυπηρετούμε περιοχές σε όλη την Αττική. Για Αποφράξεις, Απολυμάνσεις και Εκκενωσεις βόθρων μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας 24 ώρες το 24ώρο στο 211.800.2.444

Δημοσιεύθηκε στην apofraxeis. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση