Αποφράξεις Τιμές & Συμβουλές

αποφραξεις τιμεςΗ Εταιρεία μας αναλαμβάνει αποφράξεις σε όλη την Αττική. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον τιμοκατάλογό μας:

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ*
Αποφράξεις λεκανών τιμή: 40 €
Αποφράξεις νιπτήρων τιμή: 40 €
Αποφράξεις μπανιέρων τιμή: 40 €
Αποφράξεις σιφονιών τιμή: 40 €
Αποφράξεις νεροχυτών τιμή: 40 €
Αποφράξεις υρδορροών τιμή: 50 €
Αποφράξεις καθετής τουαλετών: 50 €
Αποφράξεις καθετής κουζινών: 50 €
Αποφράξεις καθετής υδρορροών: 50 €
Αποφράξεις κεντρικών φρεατίων: 50 €
Μηνιαία συντήριση αποχέτευσης: 30 €
Έλεγχος με κάμερα τιμές από 80 €
Καθαρισμός αποχέτευσης: 80 €

*Κυριακές, Αργίες, Εορτές και μετά τις 20:00μμ υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση στις τιμές (κατόπιν συνεννοήσεως).
*Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Συμβουλές πριν καλέσετε αποφρακτική εταιρεία:
Η διαδικασία των αποφράξεων, μπορεί να αποδειχθεί μία αρκετά δύσκολη διαδικασία η για όποιον δεν διαθέτει τις γνώσεις, την εμπειρία και τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό! Εμφανίζονται πολύ συχνά προβλήματα απόφραξης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους λόγω:

  • λανθασμένης χρήσης τους,
  • ενδεχόμενης κακοτεχνίας του δικτύου,
  • καθώς επίσης και λόγω παλαιότητας του δικτύου.

Συνήθως το πρόβλημα της φραγής δημιουργείται σταδιακά με την μακροχρόνια χρήση του δικτύου και σε περιπτώσεις που δε γίνεται περιοδικός καθαρισμός και συντήρηση του. Τις περισσότερες φορές οι σωληνώσεις φράζουν από υπολείμματα τροφών, τρίχες, λιπαρές ουσίες που στερεοποιούνται, ή από μικρό-αντικείμενα τα οποία ρίπτονται σε αυτούς και συσσωρεύονται σε ένα σημείο του δικτύου. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που η φραγή των αγωγών οφείλονται σε κακοτεχνίες του δικτύου.

Η απόφραξη των αγωγών ορισμένες φορές να φαίνονται ένα απλό στην επίλυση πρόβλημα με την χρήση κάποιον χημικών. Ωστόσο ειδικά όταν το πρόβλημα είναι επαναλαμβανόμενο καθιστά απαραίτητη την παρέμβαση των ειδικών, για καλύτερα και μόνιμα αποτελέσματα. Αν αντιμετωπίζετε συχνά πρόβλημα φραγής των σωληνώσεων καλό θα είναι να μην γίνεται επαναλαμβανόμενη χρήση καυστικών ουσιών του εμπορίου, καθώς οι καυστικές ουσίες που περιέχουν συχνά προκαλούν τη διάβρωση των αγωγών αλλά επίσης επιφέρουν πολλές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Τι μπορείτε να κάνετε για να συντηρήσετε μόνοι σας το δίκτυο των σωληνώσεων:

  • Κατ΄αρχάς θα πρέπει να προσέχετε ώστε να μην εισχωρούν σκουπίδια και άλλες ουσίες μέσα τους αγωγούς.
  • Για να αποφύγετε τη σταδιακή συσσώρευση λιπαρών ουσιών στο εσωτερικό των σωληνώσεων, μπορείτε 3-4 φορές κατά τη διάρκεια του έτους, να ρίχνετε μία ποσότητα καυτού νερού 15-20 λίτρα μέσα τους νεροχύτες. Με το καυτό νερό διαλύονται και παρασύρονται οι λιπαρές ουσίες πριν στερεοποιηθούν, καθαρίζουν οι σωληνώσεις αλλά βελτιώνεται και η ροή τους.
Δημοσιεύθηκε στην Αποφράξεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση