ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Η εταιρεία apofraxeis24wro έχει αναπτύξει ολοκληρωμένα πακέτα Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες που απευθύνονται σε απολυμάνσεις πολυκατοικιών. Καταπολεμάμε παράσιτα, τρωκτικά, έντομα και ερπετά που μπορούν να αποτελέσουν μεγάλο κίνδυνο για πολυκατοικίες όπως: Σφήγκες, Μέλισσες, Σκορπιούς, Ποντίκια, Ψύλλους, Σκώρους, Κατσαρίδες, Κοριούς, Μύγες, Κουνούπια, Ψαράκια, Ψαλίδες, Σκαθάρια κτλ.

Η απολύμανση επιβάλλεται μετά την επιδρομή τρωκτικών και κατσαρίδων τα οποία φέρουν επικίνδυνα μικρόβια για την υγεία. Για απολυμάνσεις και αποσμήσεις σε Πολυκατοικίες χρησιμοποιούμε ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα χωρίς δυσάρεστη οσμή.

Απολυμάνσεις με πιστοποιητικό
Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά προϊόντα απολύμανσης εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, καταφέρνουμε την απόλυτη εξόντωση των ενοχλητικών επισκεπτών σας μόνιμα και χωρίς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας στις απολυμάνσεις πολυκατοικιών φροντίζει ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός και υγιεινός.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ
Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στο αποχετευτικό δίκτυο των πολυκατοικιών να βρίσκουν καταφύγιο αρκετά παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια. Είναι σωστό να συνδυαστεί η απολύμανση με την ταυτόχρονη απόφραξη ή καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου.

Τηλεφωνο για απολυμανσεις πολυκατοικιων

Δημοσιεύθηκε στην Απολυμάνσεις και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση