ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Η εταιρεία apofraxeis24wro.gr έχει αναπτύξει ολοκληρωμένα πακέτα απολυμάνσεων (Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες) που απευθύνονται σε διαφορετικούς τύπους επιχειρήσεων και οικιών σε περιοχές της Καλλιθέας. Καταπολεμάμε αποτελεσματικά παράσιτα, τρωκτικά, έντομα και ερπετά που μπορούν να αποτελέσουν μεγάλο κίνδυνο για επιχειρήσεις αλλά και για οικίες όπως: Σφήγκες, Μέλισσες, Σκορπιούς, Ποντίκια, Ψύλλους, Σκώρους, Κατσαρίδες, Κοριούς, Μύγες, Κουνούπια, Ψαράκια, Ψαλίδες, Σκαθάρια κα.

Οι απολυμάνσεις επιβάλλονται μετά την επιδρομή τρωκτικών και κατσαρίδων. Για απολυμάνσεις – αποσμήσεις στην Καλλιθέα, σε κατοικημένους χώρους και χώρους παρασκευής τροφίμων χρησιμοποιούμε ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα χωρίς δυσάρεστη οσμή καθώς επίσης και απολυμαντικά που δεν αποτελούνται από διαβρωτικό διαλύτη.

Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά και μόνο προϊόντα απολύμανσης εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, καταφέρνουμε την απόλυτη εξόντωση των ενοχλητικών παρασίτων. Οι εξειδικευμένοι απολυμαντές μας φροντίζουν ώστε κάθε χώρος στην Καλλιθέα και σε όλη την Αθήνα να μένει καθαρός, υγιεινός, και με πιστοποιητικό απολύμανσης.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης από περιοχές της Καλλιθέας μπορείτε να μας καλείτε 24 ώρες το 24ωρο. 

Διαβάστε περισσότερα για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Δημοσιεύθηκε στην Απολυμάνσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση