ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣΗ εταιρεία απολυμάνσεων μας αναλαμβάνει απολυμάνσεις, μυοκτονίες και αποσμήσεις σε όλες τις περιοχές του Πειραιά σε γρήγορους χρόνους και αποτελεσματικά.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες που απευθύνονται σε διαφορετικούς τύπους επιχειρήσεων και Σπιτιών σε περιοχές του Πείραιά και σε οικονομικές Τιμές. Καταπολεμάμε αποτελεσματικά παράσιτα κάθε είδους που μπορούν να αποτελέσουν μεγάλο κίνδυνο για επιχειρήσεις αλλά και για οικίες όπως: Σφήγκες, Μέλισσες, Σκορπιούς, Ποντίκια, Ψύλλους, Σκώρους, Κατσαρίδες, Κοριούς, Μύγες, Κουνούπια, Ψαράκια, Ψαλίδες, Σκαθάρια κα.

Χρησιμοποιούμε προϊόντα απολύμανσης εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Καταφέρνουμε την απόλυτη εξόντωση εντόμων και τρωκτικών, μόνιμα και χωρίς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Οι εξειδικευμένο απολυμαντές μας φροντίζουν ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός, υγιεινός, και με πιστοποιητικό απολύμανσης.

Συνέχεια

Δημοσιεύθηκε στη Απολυμάνσεις | Σχολιάστε

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Η εταιρεία apofraxeis24wro έχει αναπτύξει ολοκληρωμένα πακέτα Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες που απευθύνονται σε απολυμάνσεις πολυκατοικιών. Καταπολεμάμε παράσιτα, τρωκτικά, έντομα και ερπετά που μπορούν να αποτελέσουν μεγάλο κίνδυνο για πολυκατοικίες όπως: Σφήγκες, Μέλισσες, Σκορπιούς, Ποντίκια, Ψύλλους, Σκώρους, Κατσαρίδες, Κοριούς, Μύγες, Κουνούπια, Ψαράκια, Ψαλίδες, Σκαθάρια κτλ.

Η απολύμανση επιβάλλεται μετά την επιδρομή τρωκτικών και κατσαρίδων τα οποία φέρουν επικίνδυνα μικρόβια για την υγεία. Για απολυμάνσεις και αποσμήσεις σε Πολυκατοικίες χρησιμοποιούμε ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα χωρίς δυσάρεστη οσμή.

Απολυμάνσεις με πιστοποιητικό
Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά προϊόντα απολύμανσης εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, καταφέρνουμε την απόλυτη εξόντωση των ενοχλητικών επισκεπτών σας μόνιμα και χωρίς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας στις απολυμάνσεις πολυκατοικιών φροντίζει ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός και υγιεινός.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ
Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στο αποχετευτικό δίκτυο των πολυκατοικιών να βρίσκουν καταφύγιο αρκετά παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια. Είναι σωστό να συνδυαστεί η απολύμανση με την ταυτόχρονη απόφραξη ή καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου.

Τηλεφωνο για απολυμανσεις πολυκατοικιων

Δημοσιεύθηκε στη Απολυμάνσεις | Ετικέτες: | Σχολιάστε

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ

Η apofraxeis24wro.gr είναι εξειδικευμένη εταιρεία στις αποφράξεις αποχετεύσεων στην Αθήνα και στους καθαρισμούς. Δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων από το 1960 και διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης. Τα συνεργεία απόφραξης αποχετεύσεων εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της Αθήνας και διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και ειδικευμένα υλικά εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους.

Η εταιρεία Apofraxeis24wro, δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης, απόφραξης, καθαρισμού αποχετευτικών αγωγών και μεταφορών λυμάτων. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και διασφαλίζουμε την ποιότητα των εργασιών απόφραξης, σε μικρό κόστος και ταχύτατους χρόνους εξυπηρέτησης.

Συνέχεια

Δημοσιεύθηκε στη Αποφράξεις | Ετικέτες: , | Σχολιάστε

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΤΙΜΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΤΙΜΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΤΙΜΕΣΗ εταιρεία μας είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στις αποφράξεις και στους καθαρισμούς αποχετεύσεων. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1960 και διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Η Apofraxeis24wro χρησιμοποιεί τον πιο εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, εξειδικευμένα υλικά, και καταρτισμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό ώστε να παρέχει άρτιες και άριστες υπηρεσίες σε παντός τύπου αποφράξεις σωληνώσεων και αποχετεύσεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΤΙΜΕΣ*

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ € 40
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ € 40
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ  € 40
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΟΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ € 40
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ € 40
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΒΕΡΑΝΤΑΣ  € 50
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ € 50
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΩN € 50
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ € 50
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΦΡΕΑΤΙΟΥ € 50
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ € 30
 • ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟ € 80
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ € 80

*Κυριακές, Αργίες, Εορτές και μετά τις 20:00μμ υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση στις τιμές (κατόπιν συνεννοήσεως).
*Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Τα συνεργεία απόφραξης διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και εξειδικευμένα υλικά εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους.

Προσφέρουμε 24ωρη υποστήριξη σε όλη την Αττική.

Δημοσιεύθηκε στη Αποφράξεις | Ετικέτες: | Σχολιάστε

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΤΙΜΕΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΤΙΜΕΣ

απολυμανσεις αθηνα τιμες
Απολυμάνσεις – τιμή γνωριμίας: 40.00€

Η εταιρεία μας έχει αναλαμβάνει Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες που απευθύνονται σε διαφορετικούς τύπους επιχειρήσεων και οικιών σε περιοχές της Αθήνας σε οικονομικές Τιμές. Καταπολεμάμε αποτελεσματικά παράσιτα κάθε είδους που μπορούν να αποτελέσουν μεγάλο κίνδυνο για επιχειρήσεις αλλά και για οικίες όπως: Σφήγκες, Μέλισσες, Σκορπιούς, Ποντίκια, Ψύλλους, Σκώρους, Κατσαρίδες, Κοριούς, Μύγες, Κουνούπια, Ψαράκια, Ψαλίδες, Σκαθάρια κα.

Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά και μόνο προϊόντα απολύμανσης εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας και καταφέρνουμε την απόλυτη εξόντωση των ενοχλητικών παρασίτων. Οι εξειδικευμένοι απολυμαντές μας φροντίζουν ώστε κάθε χώρος στην Καλλιθέα και σε όλη την Αθήνα να μένει καθαρός, υγιεινός, και με πιστοποιητικό απολύμανσης. Συνέχεια

Δημοσιεύθηκε στη Απολυμάνσεις | Σχολιάστε

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Η εταιρεία apofraxeis24wro.gr έχει αναπτύξει ολοκληρωμένα πακέτα απολυμάνσεων (Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες) που απευθύνονται σε διαφορετικούς τύπους επιχειρήσεων και οικιών σε περιοχές της Καλλιθέας. Καταπολεμάμε αποτελεσματικά παράσιτα, τρωκτικά, έντομα και ερπετά που μπορούν να αποτελέσουν μεγάλο κίνδυνο για επιχειρήσεις αλλά και για οικίες όπως: Σφήγκες, Μέλισσες, Σκορπιούς, Ποντίκια, Ψύλλους, Σκώρους, Κατσαρίδες, Κοριούς, Μύγες, Κουνούπια, Ψαράκια, Ψαλίδες, Σκαθάρια κα.

Οι απολυμάνσεις επιβάλλονται μετά την επιδρομή τρωκτικών και κατσαρίδων. Για απολυμάνσεις – αποσμήσεις στην Καλλιθέα, σε κατοικημένους χώρους και χώρους παρασκευής τροφίμων χρησιμοποιούμε ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα χωρίς δυσάρεστη οσμή καθώς επίσης και απολυμαντικά που δεν αποτελούνται από διαβρωτικό διαλύτη.

Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά και μόνο προϊόντα απολύμανσης εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, καταφέρνουμε την απόλυτη εξόντωση των ενοχλητικών παρασίτων. Οι εξειδικευμένοι απολυμαντές μας φροντίζουν ώστε κάθε χώρος στην Καλλιθέα και σε όλη την Αθήνα να μένει καθαρός, υγιεινός, και με πιστοποιητικό απολύμανσης.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης από περιοχές της Καλλιθέας μπορείτε να μας καλείτε 24 ώρες το 24ωρο. 

Διαβάστε περισσότερα για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Δημοσιεύθηκε στη Απολυμάνσεις | Σχολιάστε

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Η εταιρεία έχει αναπτύξει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών αποφράξεων και συντήρησης αποχετευτικών αποχετεύσεων που απευθύνονται σε διαφορετικούς τύπους επιχειρήσεων και οικιών. Η Apofraxeis24wro χρησιμοποιεί τον πιο εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, εξειδικευμένα υλικά, και καταρτισμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό ώστε να παρέχει άρτιες και άριστες υπηρεσίες σε παντός τύπου αποφράξεις σωληνώσεων και αποχετεύσεων.

Οι αποφραξεις των αποχετεύσεων και των σωληνώσεων ορισμένες φορές να φαίνονται ένα απλό στην επίλυση θέμα με την χρήση κάποιον χημικών του εμπορίου, ωστόσο ειδικά όταν το πρόβλημα είναι επαναλαμβανόμενο καθιστά απαραίτητη την παρέμβαση των ειδικών, για καλύτερα και μόνιμα αποτελέσματα.

Η αποφρακτική εταιρεία apofraxeis24wro.gr, αναλαμβάνει αποφράξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η εταιρεία μας διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία και σύγχρονα μηχανήματα με στόχο να διασφαλίζει την αποτελεσματικότητα των εργασιών της, με μικρό κόστος και εξυπηρέτηση σε ταχύτατους χρόνους. Αναλαμβάνουμε επίσης απολυμάνσεις και εκκενώσεις βόθρων, σε όλη τη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας διαθέτοντας συνεργεία όλο εικοσιτετράωρο σε ετοιμότητα.

Αναλαμβάνουμε αποφραξεις σε όλη την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας έχοντας συνεργία διαθέσιμα εικοσιτέσερις ώρες το εικοσιτετράωρο σε όλη την Νέα Φιλαδέλφεια. Για την εξυπηρέτησή σας διαθέτουμε υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και εξειδικευμένα υλικά εγγυόμαστε για την αποτελεσματικότητα των εργασιών μας. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις από δύσκολα και δυσπρόσιτα μέρη, καθώς επίσης και εκκενώσεις η αντλήσεις υδάτων από μεγάλα βάθη. Διαθέτουμε στόλο από βυτιοφόρα σε ετοιμότητα σε διάφορες περιοχές της Νέα Φιλαδέλφειας για να φτάνουμε κοντά σας άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε μέρα του χρόνου. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας 24ώρες το 24ώρο.

Δημοσιεύθηκε στη Αποφράξεις | Σχολιάστε

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

αποφραξεις μαρουσιΗ αποφρακτική apofraxeis24wro.gr, αναλαμβάνει αποφράξεις στο Μαρούσι. Η Εταιρεία μας διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία και σύγχρονα μηχανήματα με στόχο να διασφαλίζει την αποτελεσματικότητα των εργασιών της, με μικρό κόστος και ταχύτατους χρόνους.

Αναλαμβάνει επίσης απολυμάνσεις και εκκενώσεις βόθρων, σε όλη τη περιοχή του Αμαρουσίου διαθέτοντας συνεργεία όλο εικοσιτετράωρο σε ετοιμότητα.

Για την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας διαθέτουμε υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, άριστο εξοπλισμό καθώς και εξειδικευμένα υλικά ώστε να μπορούμε να εγγυόμαστε για την αποτελεσματικότητα των εργασιών μας.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις από δύσκολα και δυσπρόσιτα μέρη στο Μαρούσι, καθώς επίσης και εκκενώσεις η αντλήσεις υδάτων από μεγάλα βάθη. Ο στόλος μας από βυτιοφόρα είναι σε ετοιμότητα στο Μαρούσι ώστε για να φτάνουμε κοντά σας άμεσα σε ταχύτατους χρόνους.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε μέρα του χρόνου. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας 24ώρες το 24ώρο ώστε να σας εξυπηρετούμε άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία για εσάς.

επικοινωνια αποφραξεις μαρουσι

Δημοσιεύθηκε στη Αποφράξεις | Ετικέτες: | Σχολιάστε

Αποφράξεις Τιμές & Συμβουλές

αποφραξεις τιμεςΗ Εταιρεία μας αναλαμβάνει αποφράξεις σε όλη την Αττική. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον τιμοκατάλογό μας:

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ*
Αποφράξεις λεκανών τιμή: 40 €
Αποφράξεις νιπτήρων τιμή: 40 €
Αποφράξεις μπανιέρων τιμή: 40 €
Αποφράξεις σιφονιών τιμή: 40 €
Αποφράξεις νεροχυτών τιμή: 40 €
Αποφράξεις υρδορροών τιμή: 50 €
Αποφράξεις καθετής τουαλετών: 50 €
Αποφράξεις καθετής κουζινών: 50 €
Αποφράξεις καθετής υδρορροών: 50 €
Αποφράξεις κεντρικών φρεατίων: 50 €
Μηνιαία συντήριση αποχέτευσης: 30 €
Έλεγχος με κάμερα τιμές από 80 €
Καθαρισμός αποχέτευσης: 80 €

*Κυριακές, Αργίες, Εορτές και μετά τις 20:00μμ υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση στις τιμές (κατόπιν συνεννοήσεως).
*Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Συμβουλές πριν καλέσετε αποφρακτική εταιρεία:
Η διαδικασία των αποφράξεων, μπορεί να αποδειχθεί μία αρκετά δύσκολη διαδικασία η για όποιον δεν διαθέτει τις γνώσεις, την εμπειρία και τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό! Εμφανίζονται πολύ συχνά προβλήματα απόφραξης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους λόγω:

 • λανθασμένης χρήσης τους,
 • ενδεχόμενης κακοτεχνίας του δικτύου,
 • καθώς επίσης και λόγω παλαιότητας του δικτύου.

Συνήθως το πρόβλημα της φραγής δημιουργείται σταδιακά με την μακροχρόνια χρήση του δικτύου και σε περιπτώσεις που δε γίνεται περιοδικός καθαρισμός και συντήρηση του. Τις περισσότερες φορές οι σωληνώσεις φράζουν από υπολείμματα τροφών, τρίχες, λιπαρές ουσίες που στερεοποιούνται, ή από μικρό-αντικείμενα τα οποία ρίπτονται σε αυτούς και συσσωρεύονται σε ένα σημείο του δικτύου. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που η φραγή των αγωγών οφείλονται σε κακοτεχνίες του δικτύου.

Η απόφραξη των αγωγών ορισμένες φορές να φαίνονται ένα απλό στην επίλυση πρόβλημα με την χρήση κάποιον χημικών. Ωστόσο ειδικά όταν το πρόβλημα είναι επαναλαμβανόμενο καθιστά απαραίτητη την παρέμβαση των ειδικών, για καλύτερα και μόνιμα αποτελέσματα. Αν αντιμετωπίζετε συχνά πρόβλημα φραγής των σωληνώσεων καλό θα είναι να μην γίνεται επαναλαμβανόμενη χρήση καυστικών ουσιών του εμπορίου, καθώς οι καυστικές ουσίες που περιέχουν συχνά προκαλούν τη διάβρωση των αγωγών αλλά επίσης επιφέρουν πολλές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Τι μπορείτε να κάνετε για να συντηρήσετε μόνοι σας το δίκτυο των σωληνώσεων:

 • Κατ΄αρχάς θα πρέπει να προσέχετε ώστε να μην εισχωρούν σκουπίδια και άλλες ουσίες μέσα τους αγωγούς.
 • Για να αποφύγετε τη σταδιακή συσσώρευση λιπαρών ουσιών στο εσωτερικό των σωληνώσεων, μπορείτε 3-4 φορές κατά τη διάρκεια του έτους, να ρίχνετε μία ποσότητα καυτού νερού 15-20 λίτρα μέσα τους νεροχύτες. Με το καυτό νερό διαλύονται και παρασύρονται οι λιπαρές ουσίες πριν στερεοποιηθούν, καθαρίζουν οι σωληνώσεις αλλά βελτιώνεται και η ροή τους.
Δημοσιεύθηκε στη Αποφράξεις | Σχολιάστε

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Η αποφρακτική εταιρεία apofraxeis24wro.gr, αναλαμβάνει αποφράξεις στο Χαλάνδρι. Η Εταιρεία μας διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία και σύγχρονα μηχανήματα με στόχο να διασφαλίζει την αποτελεσματικότητα των εργασιών της, με μικρό κόστος και εξυπηρέτηση σε ταχύτατους χρόνους.

Αναλαμβάνουμε επίσης απολυμάνσεις και εκκενώσεις βόθρων, σε όλη τη περιοχή του Χαλανδρίου διαθέτοντας συνεργεία όλο εικοσιτετράωρο σε ετοιμότητα. Συνέχεια

Δημοσιεύθηκε στη Αποφράξεις | Σχολιάστε

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Η εταιρεία αποφράξεων apofraxeis24wro.gr, αναλαμβάνει αποφράξεις στο Περιστέρι. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα ώστε να διασφαλίζουμε την αποτελεσματικότητα των εργασιών μας, με μικρό κόστος και γρήγορους χρόνους εξυπηρέτησης.

Αναλαμβάνουμε αποφραξεις σε όλη την περιοχή του Περιστερίου έχοντας συνεργία διαθέσιμα εικοσιτέσερις ώρες το εικοσιτετράωρο σε όλη την Αθήνα. Για την εξυπηρέτησή σας διαθέτουμε υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και εξειδικευμένα υλικά εγγυόμαστε για την αποτελεσματικότητα των εργασιών μας.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις από δύσκολα και δυσπρόσιτα μέρη, καθώς επίσης και εκκενώσεις η αντλήσεις υδάτων από μεγάλα βάθη. Διαθέτουμε στόλο από βυτιοφόρα σε ετοιμότητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής για να φτάνουμε κοντά σας άμεσα σε ταχύτατους χρόνους.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε μέρα του χρόνου. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας 24ώρες το 24ώρο ώστε να σας εξυπηρετούμε άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία για εσάς.

τηλέφωνο αποφράξεων

Δημοσιεύθηκε στη Αποφράξεις | Ετικέτες: | Σχολιάστε

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΘΗΝΑΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται στο χώρο των Αποφράξεων, της συντήρησης, και του καθαρισμού αποχετεύσεων και μεταφοράς λυμάτων στην Αθήνα από το 1960. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα ώστε να διασφαλίζουμε την αποτελεσματικότητα των εργασιών μας, με μικρό κόστος και γρήγορους χρόνους εξυπηρέτησης.

Αναλαμβάνουμε αποφραξεις σε όλες τις περιοχές της Αθήνας:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑΤα συνεργεία απόφραξης είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο σε όλη την Αθήνα για την εξυπηρέτησή σας και διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και εξειδικευμένα υλικά εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ*

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ – € 40.00

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ – € 40.00

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ – € 40.00

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΟΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ – € 40.00

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ – € 40.00

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΒΕΡΑΝΤΑΣ – € 50.00

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ – € 50.00

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΩN – € 50.00

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ – € 50.00

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΦΡΕΑΤΙΟΥ – € 50.00

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ – € 30.00

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟ – € 80.00

24 ωρες αποφραξεις αθηναΓια οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης από περιοχές της Αθήνας μπορείτε να μας καλείτε 24 ώρες το 24ωρο.

Δημοσιεύθηκε στη Αποφράξεις | Σχολιάστε

Αποφράξεις και Συντήρηση αποχετευτικών αγωγών

αποφραξειςΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Από τα περισσότερο ενοχλητικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε στο σπίτι είναι πρόβλημα με το αποχετευτικό δίκτυο. Πρόβλημα που μπορεί να δημιουργήσει δυσάρεστες οσμές, πλημμύρα και τελικώς σε κοστοβόρες  διαδικασίες επιδιόρθωσης με σκαψίματα δαπέδων και οροφών εντός και εκτός του σπιτιού.

 • Πρόληψη από την φραγή των αγωγών και τις αποφράξεις

Για την αποφυγή της φραγής των αποχετευτικών αγωγών και των συχνών αποφράξεων, θα πρέπει να προσέχουμε ώστε να μην ρίπτονται υπολείμματα τροφών, τρίχες και λιπαρές ουσίες στους νιπτήρες και νεροχύτες όπως επίσης και χαρτιά στην λεκάνη της τουαλέτας. Αυτοί οι παράγοντες είναι οι βασικότεροι που οδηγούν σε προβλήματα απόφραξης.

 • Συντήρηση αποχετευτικών αγωγών

Σε αγωγούς ακόμα και αν δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα καλό είναι να γίνεται συχνή συντήρηση. Αν δεν έχετε αντιμετωπίσει στο παρελθόν κάποιο πρόβλημα απόφραξης και το δίκτυό σας και είναι σχετικά καινούριο μπορείτε να εφαρμόσετε μόνοι σας κάποιες κλασικές μεθόδους για την περιοδική συντήρηση του.

 1. Καταρχήν θα πρέπει να αποφύγετε τα καυστικά προϊόντα του εμπορείου που με τον καιρό φθείρουν το δίκτυο αλλά έχουν επιπτώσεις και στο περιβάλλον.
 2. Η πιο ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για την συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου είναι η ρίψη 10-15 λίτρα ζεστού νερού σε κάθε νεροχύτη και νιπτήρα καθώς και στη λεκάνη της τουαλέτας. Με αυτόν τον τρόπο διαλύονται τα λίπη που συσσωρεύονται και στερεοποιούνται μαζί με τα υπολείμματα σε διάφορα σημεία του δικτύου.
 3. Μία άλλη μέθοδος που συνηθίζεται για τη συντήρηση της αποχέτευσης είναι η ρίψη μαγειρικής σόδας και ξυδιού (από μισό φλιτζάνι)  στους νιπτήρες και νεροχύτες και μετά από 10-15 λεπτά το ξέβγαλμα με 10-15 λίτρα ζεστού νερού.
Δημοσιεύθηκε στη Αποφράξεις | Ετικέτες: | Σχολιάστε

Καλώς ήρθατε στο Blog του Apofraxeis-24wro

Apofraxeis24wroΚαλώς ήρθατε στο Blog του Apofraxeis-24wro! Η εταιρεία Apofraxeis-24wro είναι δίπλα σας 24 ώρες το 24ώρο για κάθε λύση σε αποφράξεις, εκκενώσεις βόθρων, απολυμάνσεις και έκδοση κοινοχρήστων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις αποφράξεις από το 1960 σε όλη την Αττική. Είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στις αποφράξεις και τον καθαρισμό αποχετεύσεων. Διαθέτει εξελιγμένο εξοπλισμό, εξειδικευμένα προϊόντα και εκπαιδευμένο προσωπικό ώστε να παρέχει άρτιες υπηρεσίες σε παντός τύπου αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών. Διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από τους κρατικούς φορείς καθώς και ειδικά προϊόντα καθαρισμού, εγκεκριμένα από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης. Για τις αποφράξεις των αποχετεύσεων και των υδραυλικών σωληνώσεων διατίθεται ειδικός επαγγελματικός εξοπλισμός, με κύριο στόχο την επίλυση του προβλήματος εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Διαθέτει ειδικά εργαλεία υδροβολής, κοπτικά εργαλεία καθαρισμού ριζών δέντρων, που πιθανόν να διαπερνούν τα τοιχώματα των αποχετευτικών  αγωγών, καθώς και ειδική κάμερα για ευκολότερο εντοπισμό του προβλήματος. Συνέχεια

Δημοσιεύθηκε στη apofraxeis | Σχολιάστε